Realtor

farmandfriend

15 The Grove

Áttekintés

Hogyan működik a fogadási folyamat a pókerben?

A világ legjobb pókerjátékosai évente több százezer dollárt kereshetnek. Még akkor is, ha hatalmas potot nyernek, az egyetlen célja, hogy szórakozzanak. Azonban a legtöbbjük szórakozásért játszik, és nem is várják, hogy pénzt keressenek a játékból. Ha követni akarod a híres játékosok nyomdokait, meg kell tanulnod, hogyan kell pókerezni. Megtanulták, hogyan kell blöffölni, hogyan kell olvasni a kezét, és más létfontosságú stratégiákat.

Miután megtanulták mindezt a tudást, nagyszerű játékgá alakították azt. Néhány a világ legnagyobb pókerjátékosai megtanulták ezt az értékes képességet dokumentumfilmek, magazinok vagy videó bemutatók megtekintésével. Egy játékos nem játszhat addig, amíg az összes játékosnak nincs sorsa. Ha két vagy több játékos azonos kézzel rendelkezik, akkor a játékosok a kártyáikat az asztalra helyezték. Razz – A Razzban a játékosok három kártyát kapnak lefelé és öt kártyát felfelé.

A legmagasabb kézzel rendelkező játékos megnyeri a potot. Egyes játékosok csak akkor fogadnak a flopra, ha biztosak abban, hogy nyerni fognak. Jó példa erre, ha a stud póker játékát játszod, és tudod, hogy az ellenfeled laza játékos. Ha fogad, azt mondja, hogy fog játszani a kezét, és remélem, hogy a fordulat kedvező lesz az Ön számára. Ha a flopra fogadsz, azt mondod, hogy a pénzt a potba akarod helyezni azzal a reménnyel, hogy az ellenfeled rossz kezet fog kapni Ha a legjobb kezed volt, megnyerheted a potot (ha az előző kézen nyerted a potot, a potot egyenletesen kell elosztani a játékosok között).

Miután befejezte az összes fogadási fordulót, ellenőrizheti fogadásait. A játékosok választhatják, hogy összecsukják, hívják a nagy vakot, vagy növelik a tétet A leggyakoribb fogadási körök a következők: Pre-Flop: Ez az első fogadási kör, amely akkor következik be, amikor a játékosok megkapják a lyuk kártyáikat, de mielőtt bármilyen közösségi kártyát feltárnak. A póker több fogadási körből áll, ahol a játékosoknak lehetőségük van stratégiai döntések meghozatalára a kezük erejének és az ellenfelük cselekedeteinek alapján.

Ha ellenőrzi, azt mondja, hogy nem fogja játszani a kezét, amíg a forduló jön A flop lezárása után ellenőrizheted vagy fogadhatod. Ha megsérti, nem fizet semmit. A flop az első négy kártya, amelyet a játék minden játékosának osztanak ki. A játékos A most dönthet arról, hogy folytatja-e a játékot vagy sem. Ha meg akarja tanulni, hogyan kell pókerezni, segítünk. Online póker útmutatóink értékes információkat tartalmaznak, amelyek segítenek elkezdeni.

Ezeket az útmutatókat úgy tervezték, hogy segítsen megérteni a póker játékát, és magabiztosan váljon a blöff szakértőjévé. Az előbbiek és a vakok Néhány pókerjátékban, mint például a texas holdem poker Hold’em, a fogadás az antes vagy a blindekkel kezdődik. A kis vakból és a nagy vakból álló vakok minden kéz után óraként forognak.

Napi nézetek

Vélemény írása