Felsőpakony, Dr. Jáhn Ferenc utca

  • Eladó
  • 54.900.000Ft
  • - ház
  • Alapterület: 200 m2
  • Szobák száma: 4 Topteam

Felsőpakonyon a központhoz közel eladásra kínálok egy egyedi belső tervezésű 180 nm-es nappali + 3 hálószobás családi házat, mely kb. egy 850 nm es telken helyezkedik el... ÁR ÉRTÉK ARÁNYBAN VERHETETLEN ÁRON !!! EZ NEM IKERHÁZ, HANEM EGY ÖNÁLLÓ TÉGLA CSALÁDI HÁZ RENGETEG EXTRÁVAL EGY NAGYMÉRETŰ TELKEN !!! A ház alsó szintjén egy közel 80 nm-es légtérbe érkezünk, ahol a tágas kandallós nappali, az étkező és a tiffany üveggel körbevett előszoba fogad bennünket. Erről a szintről több irányba tudunk eljutni, többek között a télikertbe, ahol most egy mini konditerem üzemel, a kamrával rendelkező konyhába, az egyik hálószoba, illetve a zuhanyzós fürdőszoba is itt található. A kertbe a télikerten, és a nappalin keresztül is vezet út.
Az emeleten található egy sarokkádas fürdőszoba, 2 hálószoba és egy gardrób szoba is. Az egyik hálószobához egy nagyobb napozó teraszra is tartozik. A ház szigetelve van, az ablakokon elektromos aluredőny van, a nappaliban padlófűtés adja a meleget.
A kert nagyobb része burkolva van, így több autó is befér, továbbá a kert hátsó részében egy terméskőből kirakott medence is helyet kapott. A kert másik részében egy só szauna, és egy süllyesztett jakuzzi található.
A kert jelen pillanatban idő hiányában nincs rendbe téve, de egy kis ráfordítással csodálatos környeztet lehet varázsolni belőle. Fúrt kút és öntözőrendszert is kiépített a tulajdonos. A házhoz tartozik egy 10nm-es pince is. FIGYELEM !!! AUTÓT, LAKÁST, PEST MEGYEI TANYÁT esetlegesen beszámolunk !!!
Ajánlom mindazok figyelmébe akik szeretik az egyedi, extravagáns nem megszokott stílust, egy kellemes környezetben! Köszönjük, hogy végigolvasta hirdetésünket, várjuk mielőbbi szíves hívását!

  • Kiemelt tulajdonságok
  • Térkép
Szintek száma:
2
Állapot:
Fűtés:
cirkó
Épület típusa:
családiház