Ingatlanfotózás – Virtuális túrák készítése

Tisztelt Ügyfelünk !

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk szolgáltatásunkat, mely segítségével lényegesen könnyebben értékesítheti ingatlanját, hiszen ez az első kapocs, mely megragadja jövőbeli vevője figyelmét !!!

Munkámat (mely többek között a hobbim is) több éves gyakorlattal, és profi felszereléssel végzem megrendelőink tökéletes elégedettségével az ország teljes területén.

Szolgáltatásunk magába foglalja az ingatlan fotózását, vagy a virtuális túra elkészítését, melyet akár VR szemüveggel is meg lehet tekinteni, továbbá  a grafikai utómunkát.

Legtöbb ügyfelünk természetesen mindkét szolgáltatást megrendeli, hiszen így tökéletesen és igényesen tudja az adott ingatlant bemutatni az érdeklődők részére.

Mivel minden ingatlan elhelyezkedése és mérete más, ezért minden egyes megrendelésre egyedi árajánlatot adunk ügyfeleink részére.

BIZONYOS ESETEKBEN A SZOLGÁLTATÁS TELJESEN DÍJMENTES, VAGYIS ÖN A TELJES GRAFIKAI CSOMAGOT AZ INGATLANFOTÓZÁST ÉS A VIRTUÁLIS BEMUTATÓT IS AJÁNDÉKBA KAPJA TŐLÜNK !!!

Természetesen a profi fotóknak és virtuális bemutatóknak nem csak eladó – kiadói ingatlanok estén van létjogosultsága, hanem minden igényes szolgáltatónál pld. éttermek, irodák, szépségszalonok, konditermek, stb…esetén is ahol fontos az igényes képi megjelenés !

Kérem tekintse meg az oldalunkon elhelyezett fotókat, és virtuális túrákat, ezt követően hívjon bennünket bizalommal !

 

Várjuk mielőbbi szíves hívását!

 

Üdvözlettel:

 

Ingatlanfotós

Galéria

Virtuális bemutatók