Kapcsolat

Kapcsolat

Engedje meg hogy néhány szóban bemutatkozzunk...

Krizsán Ildikó vagyok a Top Team Ingatlaniroda vezető ingatlanreferense. Több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezem ingatlanértékesítési területen.. Alapvető célkitűzéseink között a legfontosabb, hogy az értékesíteni kívánt ingatlanokat a lehető legmagasabb színvonalon értékesítsük. Profi fotókkal és virtuális bemutató segítségével hirdetjük meg az általunk képviselt ingatlanokat, továbbá a bemutatásukat tökéletesen felkészített ingatlanreferensek végzik.Teljes körű hitel, CSOK és ügyvédi szaktanácsadással segítjük Ügyfeleinket.

Számunkra nem létezik lehetetlen, garantáltan sikerre visszük ügyletét !

Várjuk mielőbbi szíves hívását !

 

  • Kapcsolat:
    +36 (20) 851-0312
  • Email cím:
    topteamingatlaniroda@gmail.com

Miért válasszon minket?

Főbb szolgáltatásaink

Ingatlanos szakemberek

Több évtizedes szakmai gyakorlattal tökéletesen felkészülve segítjük az általunk képviselt ingatlanok értékesítését

01

Ingatlanfotózás

Az általunk képviselt ingatlanokról profi fotós és webgrafikus készíti el a képeket. Így biztos lehet benne, hogy azok a megfelelő színvonalon fognak megjelenni a vásárlók számára, és képviselni fogják az eladó ingatlan színvonalát. A szolgáltatás Megbízóink részére DÍJMENTES !!!

02

Virtuális túrák, 360 fokos bemutatók

Az általunk képviselt ingatlanokról profi fotós és webgrafikus által virtuális bejárást készítünk, melyet akár VR szemüveggel is meg lehet tekinteni. A virtuális bemutató segítségével vásárlóink előzetesen sétát tudnak tenni az ingatlanban, így mind az eladói, mind a vásárlói oldalon időt és energiát takarítunk meg ! A szolgáltatás Megbízóink részére DÍJMENTES !!!

03

Hitelügyintézés és tanácsadás

Számos hitelintézettel állunk kapcsolatban a legkedvezőbb finanszírozási ajánlatokkal. CSOK, piaci hitel, CSOK hitel, babaváró hitelek teljes körű hitelügyintézéssel

04

Ügyvédi szolgáltatások

Ügyfeleink részére kedvező áron biztosítjuk több ügyvéd által a gyors, kedvező árú ingatlan adásvételi szerződések elkészítését, az ügyvéd budapesti irodánkba jön, ahol ingyenes parkolási lehetőséggel, és kényelmes szerződéskötési feltételekkel várjuk Ügyfeleinket

05

Ingyenes szaktanácsadás

Amennyiben tanácsot szeretne kérni ingatlanértékesítési, hitelügyintézési témakörben, esetleg ingatlan értékmegállapítással kapcsolatban, hívjon bizalommal, INGYENES TANÁCSADÁSSAL segítünk Önnek !

06